Személyre szabható beltér

Ön kiválasztja
mi beépítjük

Mint minden társasházépítő cég, mi igyekszünk a legjobbat nyújtani a vevőnek.

Személyre szabható beltér

Mi legalábbis ezt szem előtt tartva gondolkodunk és így is tervezünk. Lesznek alapáras lehetőségek, melyek a vevőinknek kellően elegáns, modern színvilággal megáldott lakásokat biztosítanak. Különlegesebb vevőigényeknek is eleget tudunk tenni, amennyiben a vásárló többet szeretne kihozni a lakásából.

Természetesen a járólapok, csempék, parketta, esetleg padlószőnyeg, vagy a vizesblokkok tekintetében az extra minőséget is biztosítani tudjuk. Extra igényeket természetesen feláras opcióként kell kezelni. Ezeket a vevőknek előre kell jelezni először a szerződéskötés napján, majd a kivitelező szakemberek felé. Amennyiben megoldható a kívánság, természetesen megvalósítjuk. Tervezhetünk például a vevő igényeinek megfelelően akár okos otthont is, vagy előkészíthetjük a vevőnek a lehetőséget a későbbi fejlesztésre.

A lakásokba mi nem tervezünk konyhabútort, de a vevőnek a használatba vételi engedély kiadásáig be kell majd építtetenie a kívánt minőségű konyhabútorát egy szakemberrel. A lakás vásárlóit folyamatosan tájékozatjuk az építés ütemezéséről, haladásáról, illetve ezt bármikor nyomon is követheti a Facebook oldalunkon. Kérjük, kövesse Facebook oldalunkat!

Árgarancia

Lakások ára finomra van hangolva. A munkadíjak és az anyagárak drágulását is figyelembe vettük, hogy ne kelljen semmilyen más további meglepetéssel vagy kellemetlen váltózóval sem nekünk, sem önöknek számolnia. A többit eleve az ingatlanpiac mozgása határozza meg. Árértéket tekintve, tisztában vagyunk azzal is, hogy ez az épület és a minőségi kivitelezése, eleve megnyugtató és elégedett vevői döntésre lett kalibrálva. Alap áras belső kiviteli munkák is harmonikus színvilággal és minőségi anyaghasználattal készülnek. A feláras igényeket is a vevő határozhatja meg, de a kivitelezési tervek keretein belül. Természetesen a változtatások jogát fenntartjuk, és egyeztetünk a szakembereinkkel is.

Alapáras felszereltség

Feláras lehetőségek