Környezet

Társasház Érd szívében

Elhelyezkedés

Érd egy a központjához tartozó lendületes, ám mégis szelíd környéke az Alispán utca. Ez kitűnő terep azoknak, akik a pezsgő életet kedvelik, hiszen 5 perc sétára van az érdi Stop Shop, de azoknak is remek választás, akik a hangulatos környékek szerelmesei. Mindezt ötvözi az Érdi Sunrise új építésű lakóépülete.

A társasház

A húszlakásos tarsasház, mindenki igényeinek igyekszik eleget tenni. Korszerű, modern stílus kényelmével és nyugalmával felszerelve kínálja minden lakástulajdonosnak a lehetőséget egy meghitt otthon megteremtésére.

Környezet

A környéken hangulatos kávézók várják a munka után megpihenni és kikapcsolódni vágyókat. A bevásárlás is könnyen intézhető a karnyújtásnyira lévő központban, mindemellett bölcsődék, óvodák, és játszóterek is találhatóak a közelben, ezért családok számára is ideális a választás. Ingatlanunk belső kerttel, közösségi medencével rendelkezik, ez egyfajta új koncepció azoknak, akik az otthon kényelme mellett kikapcsolódni is akarnak, birtokon belül.

Budapest közelsége

Érd kellemesen közel fekszik Budapesthez, mind autóval, mind tömegközlekedéssel, valamint kerékpáron is jól megközelíthető a főváros, így az épület több szempontból is tökéletes választás lehet az itt lakni szándékozók részére. Vasútállomás, bevásárlási lehetőségek, óvoda, iskola, buszpályaudvar, mind nagyon közel vannak, sétálva is 10-15 perces közelségben.