Műszaki tartalom

Műszaki tartalom

Az épületszerkezet vasbeton Monolit pillérvázas szerkezet, 30-as kitöltő falazat Ytong/kerámia
Lakásokat egymástól elválasztó falazat SILKA-20-as hanggátló falazat.
Lakások válaszfalazata SILKA-12-es hanggátló falazat.
Kőzetgyapot és EPS szigetelés a ház külső falazatán színezve.
A ház központi gázkazánnal ellátott. Lakásokban egyedi hőmennyiségmérővel, radiátoros és padlófűtéses rendszerrel. Kiegészítésképpen egy 90KW-os villanykazánnal.
Klímakiállások vannak előkészítve lakásonként egy ponton.
Fürdőszoba 2,1m-ig hidegburolatú.
Hideg-meleg burkolatok 3000Ft négyzetméter áron.
Beépíthető GEBERIT falba építhető WC tartályos.
Kludi szaniterek.
Szobák melegburkolattal ellátottak. Laminált padlóval 3000Ft négyzetméterenkénti anyagárral számolva.
Külsőleg sz0nezett 3 űvegrétegű ablakok.
Sabványnak megfelelő biztonsági záras bejárai ajtók.
MDF dekorfóliás beltéri ajtók.
Lakáson belüli egyedi igények kielégítésére is van lehetőség külön szerződés keretébe.

Korszerűség

Társasház és a lakásaink már a 2021 évtől érvénybe lépő és vonatkozó energetikai jogszabályoknak megfelelően, modern, új, korszerű és első osztályú anyagokkal, 5% áfatartalom mellett épülnek. Ezeknek a korszerű anyagoknak a használata komoly és igényes szakipari munkával párosul. Lakásainkat az extra minőséghez szokott igényes vevőknek építjük, akik hajlandóak a minőségi otthon kényelmét, szépségét megfizetni.

Hőterhelés - Fűtés

A hatékony és energiatakarékos hőszivattyús megoldással az épület kiemelkedően fontos élhetőségét kívánjuk elérni. Az épület szerkezete, nagy hőtehetetlensége, plusz a kitűnő szigetelése biztosítja a nyári hónapokban a lakások belterének kitűnő komfortérzetét, klímáját. A tervezett gépészeti rendszerekkel a központi gázkazán, valamint a hőszivattyús fűtés kivitelezését is előkészítjük. A lakásokat terv szerint padlófűtéssel kívánjuk felszerelni.

Az erőforrások korszerű felhasználásával kulcsfontosságú az épületbe tervezett gépészeti és elektromos rendszerek alacsony energiafelhasználása. Minden lakás egyedi energiafogyasztás mérővel van ellátva.


Garázs

A garázsokban előkészítjük a közeljövőben esedékes technológiákat is támogató rendszereket; az elektromos autók tulajdonosai számára lehetőség lesz az autóikat a parkolószinten feltölteni. Ezt majd a továbbiakban az autók tulajdonosai tudják majd megvalósítani a saját parkolóegységükön, amin majd egyedi mérőállást építtethetnek ki egy általuk választott szolgáltatóval. Garázsokat a lakások mellé, 1 db minimum kötelező vásárlási opcióval adjuk. Amennyiben több autóbeállást kívànna vásárolni, annak sincs semmi akadálya. (Például 2 db vásárlása is lehetséges).


Kényelem és extrák

A lakások redőnyös és szúnyoghálós ablakokkal vannak tervezve. Ezeket az ablakokra tervezett plusz lehetőségeket az új tulajdonos, vevő, saját költségén felszereltetheti, vagy kérheti. Lakások mellé kötelező vásárlási opcióval, zárható tárolók is lesznek. Ezeknek a mérete változó (5 nm-es és 6 nm-es tárolók) emeleteken illetve a garázs szinten. A telekre tervezzük egy közösségi medence létesítését is, amely a kényelmes és hűsítő pihenést szolgálja, és amit minden tulajdonos használhat. A medence karbantartásáról a lakók közösen fognak dönteni és gondoskodni.

Alaprajzok

Lakás alapterülete, illetve a terasz alapterületének az 50% képezi a lakás vételi árát.

Garázs szint

Földszint

I. emelet

II. emelet